ϟProud Of You.




hello friday :')
Friday, June 15, 2012 | 5:03 PM | 0 Students
haii awak, awak sihat? saya harap awak sihat :). saya nak awak baca isi hati saya. saya nak luahkan dekat awak, kita tade masa nak message. saya faham awak busy. tapi saya minta 5 minit je untuk awak baca blogger saya. tak lama awak, sekejap je. baru2 ni, perasaan saya lain sangat. kenape yeh perasaan saya macam ni awak? sebab saya sayang awak sangat. teramat sangat awak. awak, saya tengok awak treat kawan2 awak happy je,joke sana joke sini. tapi kenapa saya tak dapat macam dorang? saya tak mintak lebih awak, saya nak layanan yang baik and kasih sayang yang cukup dari awak itu jee... yee, myb bagi awak biasa biasa je awak layan saya. tapi pada saya tak awakk, kadang2 saya baca balik message KITA. saya baca message awak yang dulu2 time kita gurau2. rindu sangat time tu awak :'). tapi sekarang, harini... hmm tah laa awak. tadi kan awak, saya ada tengok profile twitter awak. saya terbaca awak punya tweet  ''Jangan pernah wujud sifat jelly, aneh kau serious macam kubudak budakkan'' dan yang ni '' Hahahha, aku tak ambik kisah dah. Nak jadi apa, jadi lah kan :D Ada yang lebih baik.'' awak, saya tak tahu itu semua untuk saya atau pun tak. tapi kalau betul, saya mintak maaf dengan sikap jealous saya macam kebudak budakkan tu buatkan awak rimas. and sorry saya tgk profile twitter awak. happy mana pun saya, tapi dalam hati saya sorang pun tak tahu. awak sendiri tahu saya ni jenis suka pendam2. tapi awak, bila lama2 saya pendam. sakit dekat dalam tu terasa awak. awak awak, hari2 sebelum tidur saya mesti nak baca message kita, tgk gambar awak :'). itu la runting harian saya sebelum tidur. hee, selama ni awak tak tahu pun kan saya selalu buat macam tu sebelum tidur. awak, saya belajar untuk bersabar dan saya tahu saya boleh buat :). saya tak salahkan awak, saya tak pernah nak salahkan awak. baru2 ni saya selalu sangat tension, macam2 saya fikir. pasal keluarga. semua perkara saya pendam awak, hmm. maafkan saya, saya tahu saya banyak buat masalah. saya minta maaf, iloveyousomuch :'). kita dah 2 tahun lebih. sejujurnya saya tak pernah bosan dengan awak. awak.. awak dah bosan dengan saya awak bagi tahu je saya. atleast saya tahu :').




Older Post Newer Post